En schysst smak av världen

Som de första i världen att erbjuda ekologiska och fairtrade kryddsåser vill vi visa våra kunder hur världen verkligen smakar och ge dem en genuin produkt istället för det konventionella alternativet.

Vårt mål? En hederlig sås. Fairtrade, ekologisk, vegansk, gluten- och jästfri. Med handplockade ingredienser från hela världen. Med recept som utveckladats i kokvråer världen över. Och med rättvisa villkor för småjordbruksorganisationer och deras anställda.

 

Så smakar världen på riktigt

Följ med oss på en världvandring genom Asiens sojafält, till en grillfest i Sydamerika, till världens mitt och tropikerna eller genom färgsprakande indiska landskap. Er resa börjar nu.

SMOKY GAUCHO

SMOKY GAUCHO

FINEST BBQ SAUCE

VILL NI VETA MER?

Här

OISHII

OISHII

FINEST TERIYAKI SAUCE

VILL NI VETA MER?

Här

GANESHA

GANESHA

FINEST CURRY SAUCE

VILL NI VETA MER?

Här

Hur mycket är Fairtrade i Delifar?

Vattenförsörjning i Maharashtra, framtidsutveckling i södra Indien, konkurrensfärdigheter i Peru eller stöd till skolor i Ecuador; organisationen Fairtrade förbättrar på många olika vis levandsförhållandena för människorna i de länder var våra produkters ingredienser härstammar ifrån. Vilka organisationer och projekt ni stödjer genom köpet av en Delifairsås, får ni veta här.

Läs mer

Vem är Delifair?

ELLER: VARFÖR RESOR HAR SÅ MYCKET MED SMAK ATT GÖRA.

Man sitter vid ett bord, berättar om de senaste resorna och smakupplevelserna som smaken av fisken vid Medelhavet, den peruanska cevichen, den indiska curryn eller den argentinska köttbiten. Och plötsligt undrar man varför allt detta inte smakar detsamma i hemlandet. Har det att göra med semesteratmosfären? Det är en del. Men den stora skillnaden är de färska ingredienser som används i rätternas ursprungsländer. Och på detta vis kom idén till våra Delifairsåser. Såser, som har en genuin smak, är genuint framställda och som kommer från rättvis handel. Dessa idéer är inte plötsligt uppkomna eller att betvivla. Delifair förenar åratal av kunskap inom Fairtrade, sås och kulinarisk njutning.

Mer om idén bakom Delifair

Senaste rapporten

REDAN HÖRT ?

01.06.2016

EN SCHYST SMAK AV VÄRLDEN

Allt började för över ett år sedan med en idé. Nu är de här: de första ekologiska och Fairtrade-certifierade kryddsåserna i världen. Med ekologiska och Fairtrade ingredienser stödjer DeliFair småskaliga organisationer av bönder och deras medarbetare i flera länder världen över.

[läs mer]